ES 64 U2 van de MRCE-Dispolok GmbH.

Artikelgroep: Locomotieven
Subgroep: Elektrische locomotieven
Eigenschappen: Digital
 
Spoor: H0
Tijdperk: VI

 

 

Voorbeeld: Snelle elektrische meersysteemlocomotief voor het grensoverschrijdende reizigers- en goederenverkeer. ES 64 U2 van de MRCE-Dispolok GmbH.
Model: Met Digital-decoder mfx en sound, geregelde hoogvermogenaandrijving Softdrive Sinus, onderhoudsarme motor in compacte constructie. 2 assen aangedreven. Antislipbanden. Verlichting met warmwitte LED's. Frontsein en sluitseinen traditioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar. Cabines met interieur. Gemonteerde handrails van metaal. Lengte over buffers 22,5 cm.


 

  Control
Unit
Sx Mobile
Station
DCC Mobile
Station 2
Central
Station
Frontsein    
Schijnwerper    
Rijgeluid eloc    
Tyfoon    
Directe regeling    
Hoofdschakelaar      
Frontsein cabine 2      
Ventilatoraandrijving      
Frontsein cabine 1      
Stationsmededeling        

Om de behoefte aan sterke goederentreinlocomotieven bij de Deutsche Bahn AG te dekken, werden deze machines al in 1995 besteld. Siemens en Krauss-Maffei ontwikkelden de EuroSprinter familie door en presenteerden de nieuwe serie 152. Hierbij werd ten opzichte van de EuroSprinter de elektrische uitrusting nogmaals geoptimaliseerd en de milieuvriendelijkheid nogmaals verbeterd. Omdat het inzetdoel zich over goederentreinen uitstrekt, is een maximumsnelheid van 140 km/h meer dan genoeg. Het continuvermogen van 6,4 MW in combinatie met een locmassa van 86 ton en eenas-regeling resulteert in een geweldige aanzetkracht van 300 kN.

 
   

 

 

         

 
Eigenschappen:

TERUG